ВНИМАНИЕ!!!! КОЛЕГИ НЕКОРЕКТНА АГЕНЦИЯ ЛЪЖЕ!!!

ВНИМАНИЕ!!!! КОЛЕГИ НЕКОРЕКТНА АГЕНЦИЯ ЛЪЖЕ!!!

Мнениеот ина1127 » 10 Апр 2009, 23:34

Здравейте! Аз съм преводач от италииански на хонорар. Преди няколко дни имах следния случай: С мен се свърза една жена Мария от LEGA TRANS преводаческа агенция тел:02 986 11 51 , която ме помоли за 3/4 часа да и преведа 3 станици и половина от италиански на български, трябвали и спешно, като ме помоли заплащането да стане по банков път и се сещате на следващия ден. Аз повярвах на тази госпожа и и свърших услугата....след което 2/3 дни никакъв отговор, опитах няколко пъти да се свържа с нея , но...напразно. Най-накрая благополучно по скайпа, която ми беше дала в деня на превода, се свързах с нея. Отговорът и беше, че са се оправили без мен а аз попитах, защо не го е казала по-рано, а тя замълча и останах с питането... Така че колеги попадне ли ви тази агенция бъдете много предпазливи, не съм за парите, ама коректността е много важна между хората според мен!!!!
ина1127

Re: ВНИМАНИЕ!!!! КОЛЕГИ НЕКОРЕКТНА АГЕНЦИЯ ЛЪЖЕ!!!

Мнениеот arte_eli » 11 Апр 2009, 18:52

Ина, благодаря за информацията. Ще предупредя и всички колеги, с които работим да бъдат доста предпазливи с тази "агенция".
Отношението им към теб е било изключително некоректно. И моят съвет към всички преводачи на свободна практика е да бъдат по-внимателни с непознати агенции и клиенти.
arte_eli
Moderator

Назад към Преводачески агенции